Geberit Aquaclean

Geberit AquaClean is een moderne serie toiletten die varieert van toiletzittingen tot complete toiletsystemen. De Geberit AquaClean is voorzien van een instelbare waterstraal die uw lichaam zacht reinigt.

Afhankelijk van het model heeft de douchefunctie extra mogelijkheden, zoals de ladydouche en een pulserende massagedouche.

Geberit AquaClean stelt hoge eisen aan het design van de producten: de complete Geberit AquaClean toiletsystemen hebben een elegante vormgeving.

Geberit Aquaclean Wandclosetten

Geberit AquaClean combineert het reinigen door middel van water met compleet comfort en een mooie vormgeving. Ook al bent u zeer kieskeurig, dit moderne toilet kent enorm veel voordelen en functies.

Water speelt een centrale rol in ons leven, water maakt namelijk een belangrijk deel uit van onze dagelijkse persoonlijke hygiëne. In veel culturen is het normaal om u met water te reinigen na gebruik van het toilet, omdat dit het schoonste en meest aangename resultaat geeft. Sommigen vinden het verbazingwekkend dat wij ons tevredenstellen met alleen papier.

Geberit AquaClean is een toilet dat gebruik maakt van water voor reiniging, frisheid en hygiëne. Een instelbare waterstraal reinigt uw onderlichaam zacht en weldadig. Het is gebruiksvriendelijk en effectief.

De eigenschappen van Geberit Aquaclean


Per model is de douchefunctie uitgebreid met extra eigenschappen zoals een bewegende douchearm, de ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche, warme luchtföhn, afstandsbediening of geheugenfunctie.

De AquaClean van Geberit is verkrijgbaar als toiletzitting of compleet toiletsysteem. Op alle modellen zijn dezelfde kwaliteits- en comfortnormen van toepassing. Het enige verschil zit in de uitvoering, welke varieert van een basis uitvoering tot een luxere uitvoering. 

De toiletzittingen zijn gemakkelijk te installeren en passen vrijwel op alle standaard toiletpotten. De simpele maar toch zeer elegante vormgeving van het toiletsysteem past altijd goed in ieder toilet of badkamer. Het toilet systeem is verkrijgbaar als staand- of wandmodel..

Interesse in Geberit Aquaclean?

Neem dan eens vrijblijvend contact op! We vertellen u graag over de mogelijkheden!