Optimaliseer uw huiscomfort met Evohome

EvohomeNormaal gesproken wordt de temperatuur in de meeste huizen maar op 1 plaats gemeten en geregeld; bij de thermostaat. Eigenlijk is dit best vreemd; de temperatuur is in andere kamers daardoor niet goed te regelen en is het kouder of juist warmer dan in de rest van het huis.

Honeywell Evohome

Honeywell heeft speciaal om dit probleem op te lossen het Evohome systeem ontwikkeld. Een systeem bestaande uit speciale radiatorknoppen en draadloze stuurmogelijkheden waarmee in ieder vertrek de temperatuur afzonderlijk is te meten en te regelen.

Het systeem wordt bediend met een draadloze “afstandsbediening” waarmee centraal de temperatuur in het hele huis kan worden geregeld. Voor iedere kamer of zone is een aparte temperatuur en een apart (dag/week) programma in te stellen. Dit zorgt voor meer comfort en energiebesparing. De kamers waar u zich bevindt worden behaaglijk warm, andere kamers die niet gebruikt worden warmen niet automatisch mee op. Met name in grote woningen en gebouwen (bijvoorbeeld kerken) is een enorme winst te behalen!

Bedienen vanaf uw smartphone

iPhone_EvohomeApp_fv_rgb_hrHet Evohome systeem is middels een app op uw smartphone ook buitenshuis te bedienen. U kunt bijvoorbeeld alvast de verwarming hoger zetten als u wat eerder dan gebruikelijk thuis komt. Ondanks dat meerdere fabrikanten deze mogelijkheid bieden, is het Evohome systeem het enige systeem waarbij via de app alle zones afzonderlijk zijn te regelen.

Becker Installatietechniek is Evohome Ambassadeur

Een Evohome ambassadeur is een hoogwaardig partner van het Evohome Systeem. Als Evohome Ambassadeur kunnen wij u 5 jaar fabrieksgarantie geven op het Evohome systeem en hebben wij als eerste de beschikking over productvernieuwingen en updates. Een “normale dealer” kan maar 2 jaar fabrieksgarantie geven.

Wilt u meer informatie?

Download hier de Evohome Brochure
Bekijk hier de website van Honeywell

Natuurlijk vertellen wij u ook graag meer over het systeem. In onze showroom vindt u onze demo-opstelling en kunnen wij u foldermateriaal verstrekken.